

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина
Толкова е ароматен този десерт, че цялата къща ухае невероятно
Чудно за следобедна закуска
Ето как стават
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Вижте рецептата
Вървят и за закуска, и за обяд
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод